ΓΥΑΛΙΝΟΙ ΑΝΕΜΟΦΡΑΚΤΕΣ

Οι γυάλινοι ανεμοφράκτες χρησιμοποιούνται για την περιμετρική οριοθέτηση σε εξωτερικούς χώρους ή ως διαχωριστικό σε εσωτερικούς χώρους. Κατασκευάζονται από μεταλλικό πλαίσιο (σιδήρου ή αλουμινίου), το οποίο είναι βαμμένο ηλεκτροστατικά, και κρύσταλλα ασφαλείας τύπου triplex.

– Γυάλινος ανεμοφράκτης σταθερός ή με ροδάκια

Ο γυάλινος ανεμοφράκτης διατίθεται σε δύο τύπους, είτε μόνιμης εγκατάστασης είτε αποσπώμενος με ροδάκια στο κάτω μέρος. Υπάρχει η δυνατότητα ο ανεμοφράκτης να κατασκευαστεί με ενσωματωμένο κουτί, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάθισμα ή ως ζαρντινιέρα.

– Γυάλινος ανεμοφράκτης συρόμενης χειροκίνητης λειτουργίας

Ο γυάλινος συρόμενος ανεμοφράκτης αποτελεί το ιδανικό διαχωριστικό για την αξιοποίηση και οριοθέτηση των εξωτερικών χώρων, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τον χώρο από τις καιρικές συνθήκες. Μπορεί να είναι είτε σταθερός είτε με ροδάκια για την εύκολη μετακίνησή του. Με εύκολη χειροκίνητη λειτουργία, οι γυάλινοι ανεμοφράκτες προστατεύουν τον εκάστοτε υπαίθριο χώρο από τις καιρικές συνθήκες χωρίς να αλλοιώνεται η εικόνα και η αισθητική όψη του χώρου.

Οι γυάλινοι ανεμοφράκτες κατασκευάζονται στις διαστάσεις του εκάστοτε οικοδομικού ανοίγματος, προσαρμοζόμενο στις ανάγκες κάθε έργου ξεχωριστά και μπορούν να απομακρυνθούν εύκολα κατά την περίοδο που δεν χρειάζονται.

Scroll to Top