ΓΥΑΛΙΝΑ ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ – ΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ

Τα γυάλινα ανασυρόμενα παράθυρα (γκιλοτίνες) αποτελούν την πιο εξελιγμένη λύση για την προστασία του χώρου από τις καιρικές συνθήκες και την μείωση του θορύβου και του ενοχλητικού αέρα. To γυάλινο ανασυρόμενο σύστημα οριοθετεί τους εξωτερικούς υπαίθριους χώρους και παράλληλα προσφέρει μοναδική αισθητική και στυλ στο χώρο χωρίς να αλλοιώνεται η εικόνα και η θέα.

Είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα που ικανοποιεί τις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις των κατασκευών, αφού προσφέρει λειτουργικότητα και εργονομία με minimal σχεδιασμό. Το ανασυρόμενο σύστημα-γκιλοτίνα αποτελείται από 1 γυάλινο σταθερό πλαίσιο, και ένα, δύο ή 3 κινητά πλαίσια με κρύσταλλα ασφαλείας. Η κίνηση γίνεται ηλεκτρικά, ενσύρματα ή ασύρματα με τηλεχειρισμό. Κατά το άνοιγμα, τα κινητά φύλλα σύρονται και παρκάρουν πίσω από το σταθερό, έτσι ώστε να μην απαιτείται επιπλέον αποθηκευτικός χώρος.

Το γυάλινο ανασυρόμενο σύστημα κατασκευάζεται στις επιθυμητές διαστάσεις κάθε έργου. Για την κατασκευή του χρησιμοποιούνται προφίλ αλουμινίου, τα οποία μπορούν να βαφτούν ηλεκτροστατικά σε οποιαδήποτε χρώμα και κρύσταλλα ασφαλείας τύπου triplex. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα επιλογής φοράς της κίνησης (τα κινητά φύλλα να σύρονται προς τα πάνω ή προς τα κάτω).

Scroll to Top