ΓΥΑΛΙΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

Τα γυάλινα κάγκελα αποτελούν την σύγχρονη τάση της αρχιτεκτονικής και είναι η μοναδική λύση για όσους επιθυμούν ανεμπόδιστη θέα. Προσφέρουν minimal design χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια και προσαρμόζονται σε μπαλκόνια και βεράντες κάθε μεγέθους. Τα σημαντικότερα από τα πλεονεκτήματα είναι ότι τα γυάλινα κάγκελα απαιτούν ελάχιστη συντήρηση, καθαρίζονται εύκολα και η αντικατάσταση κρυστάλλου σε περίπτωση θραύσης γίνεται άμεσα.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι εγκατάστασης και στήριξης των κρυστάλλων, και πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και την ποιότητα, δημιουργούμε ένα άψογο επιθυμητό αποτέλεσμα.

  • Γυάλινα Κάγκελα με επιδαπέδια βάση

Το προφίλ βάσης είναι από αλουμίνιο και τοποθετείται πάνω στο τελικό δάπεδο ή στηθαίο και συγκρατεί τα κρύσταλλα ασφαλείας. Τα εξαρτήματα από σκληρό συνθετικό σε συνδυασμό με το επεξεργασμένο ελαστικό συσφίγγουν και ευθυγραμμίζουν τα κρύσταλλα σε όλο το μήκος, κάνοντας την κατασκευή σταθερή και ασφαλή κατασκευή. Επιπλέον στο εσωτερικό της βάσης του γυάλινου κάγκελου μπορεί να τοποθετηθεί ταινία led όπου φωτίζονται τα κρύσταλλα και να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό θέαμα φωτισμού μέσω του τζαμιού.

  • Γυάλινα Κάγκελα με υποδαπέδια βάση.

Το προφίλ θαλάμου από αλουμίνιο ενσωματώνεται με το μπετό με την χρήση ειδικών αγκίστρων στις άκρες, ενώ τα κρύσταλλα ασφαλίζονται στον θάλαμο με ελαστικά παρεμβύσματα και ελαστομερή ρητίνη που επιτρέπουν την ευθυγράμμιση, την σταθερότητα και την εύκολη απομάκρυνση σε περίπτωση θραύσης. Τα κρύσταλλα προσαρμόζονται στην εμφυτευμένη βάση και δημιουργείται η απόλυτη “αφαιρετική” αίσθηση που μπορεί να προσφέρει ένα γυάλινο κάγκελο.

  • Γυάλινα Κάγκελα με σημειακή στήριξη

Ανοξείδωτα στηρίγματα συγκρατούν τα κρύσταλλα έξω από το στηθαίο, χαρίζοντας πλήρη ορατότητα. Οι μεταλλικοί αποστάτες υψηλής μηχανικής αντοχής και το κρύσταλλο δίνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σύγχρονης αισθητικής.

Στα γυάλινα κάγκελα τα κρύσταλλα είναι πάντα ασφαλείας με πάχος 16-20mm και ασφαλίζονται με ειδικά παραμβύσματα. Σε όλες τις περιπτώσεις οι ειδικές κόλλες που χρησιμοποιούνται για την στερέωση των συστημάτων των γυάλινων κατασκευών είναι πιστοποιημένες, κορυφαίας ποιότητας, με άριστη συμπεριφορά στις εναλλασσόμενες μεταβολές θερμοκρασίας.

Scroll to Top