ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ

Η εταιρεία Chatziparasoglou Glass Constructions εξειδικεύεται στην κατασκευή και τοποθέτηση γυάλινων καμπινών μπάνιου. Είτε πρόκειται για νέα κατασκευή είτε για ανακαίνιση, η γυάλινη ντουζιέρα δίνει νέα όψη στο μπάνιο ενώ ταυτόχρονα λύνονται πρακτικά προβλήματα και εξοικονομείτε χώρο.

Η γυάλινη καμπίνα μπάνιου μπορεί να είναι συρόμενη, ανοιγόμενη ή αναδιπλούμενη, ευθύγραμμη, γωνιακή ή πολυγωνική, ή σταθερό διαχωριστικό.

Για κάθε γυάλινη καμπίνα κάνουμε ξεχωριστή μελέτη και, ανάλογα με τον χώρο και τις προτιμήσεις του πελάτη, κάνουμε την κατασκευή από την αρχή, εξασφαλίζοντας έτσι την πλήρη λειτουργικότητα και την αντοχή τους στο χρόνο.

Στις γυάλινες καμπίνες τα κρύσταλλα είναι ασφαλείας (securit), διάφανα, mat ή χρωματιστά και τα εξαρτήματα στήριξης είναι ανοξείδωτα ή από ανοδιωμένο αλουμίνιο. Είτε στην ανοιγόμενη καμπίνα είτε στην συρόμενη καμπίνα μπορούμε να επιλέξουμε τα εξαρτήματα να είναι σε φινίρισμα τύπου inox ή βαμμένα σε χρώμα της επιλογής σας.

Η εταιρεία μας σας προτείνει την εφαρμογή νανοτεχνολογίας. Η νανοτεχνολογία στις γυάλινες καμπίνες αποκαθιστά πλήρως τις γυάλινες επιφάνειες και σχηματίζει πάνω σε αυτές ένα επικαλυπτικό φιλμ, το οποίο τις καθιστά εύκολα καθαριζόμενες, μειώνοντας έτσι σημαντικά το χρόνο και τον κόπο για τον καθαρισμό τους. Με την νανοτεχνολογία η γυάλινη επιφάνεια λειτουργεί ως αντικολλητική, με αποτέλεσμα, όταν κάποια στιγμή λερωθεί, να καθαρίζεται πανεύκολα, είτε με τα κοινά καθαριστικά, είτε μόνο με νερό.

Scroll to Top