ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ – ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ

Για την κάλυψη και αξιοποίηση του εξωτερικού χώρου οι κατασκευές με πτυσσόμενες πόρτες αποτελούν την ιδανική λύση στον επαγγελματικό αλλά και στον οικιακό χώρο. Με τα πτυσσόμενα κρύσταλλα ο χώρος μετατρέπεται σε ανοιχτός ή κλειστός άμεσα χωρίς να αλλοιώνεται η εικόνα ή να περιορίζουν την θέα.

Τα πτυσσόμενα φύλλα κατασκευάζονται από κρύσταλλα ασφαλείας και προφίλ αλουμινίου στο άνω και κάτω μέρος, τα οποία συγκρατούν τον υαλοπίνακα . Η κίνηση των πτυσσόμενων πορτών γίνεται με ράουλα σ’ έναν οδηγό τοποθετημένο στην οροφή, και μπορούν να παρκάρουν στον προεπιλεγμένο χώρο, χωρίς να χρειάζεται οδηγός δαπέδου. Κάθε πτυσσόμενο φύλλο είναι αυτόνομο, κλειδώνει και μπορεί να διαμορφωθεί σε ανοιγόμενη πόρτα με έναν επιπλέον μηχανισμό. Η στεγανοποίηση μεταξύ των πτυσσόμενων φύλλων επιτυγχάνεται με πολυκαρμπονικά διάφανα εξαρτήματα, ενώ η στεγανοποίηση μεταξύ των πορτών και του τοίχου γίνεται με προφίλ αλουμινίου με συνθετικό μονωτικό βουρτσάκι.

Οι γυάλινες πτυσσόμενες πόρτες είναι ένα ευέλικτο σύστημα με απλό και σύγχρονο design που μεταμορφώνουν κάθε χώρο άμεσα με ασφαλή πρότυπα.

Scroll to Top