η εταιρεια

Είμαστε αφοσιωμένοι στο  να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και κατασκευές που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Chatziparasoglou

Glass Constructions

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1974 με κύριο στόχο την πώληση και τοποθέτηση υαλοπινάκων και καθρεπτών.

Με εμπειρία πάνω από 40 χρόνια στον τομέα, είμαστε σε θέση να αναλύουμε τις ανάγκες των πελατών, προτείνοντας τις κατάλληλες λύσεις, παραδίδοντας προϊόντα άριστης ποιότητας στον απαιτούμενο χρόνο παράδοσης κατά την υλοποίηση.

Με αξιοπιστία, υπευθυνότητα και γνώμονα την σύγχρονη αντίληψη τροφοδοτούμε την αγορά με κρύσταλλα υψηλών προδιαγραφών, αναλαμβάνοντας καινουργιες κατασκευές καθώς επίσης και αντικαταστάσεις.

Συνεργατες

το οραμα μασ

Με βασικό πυλώνα το πάθος μας για εξέλιξη και μοναδικές δημιουργίες, το όραμα μας είναι οι κατασκευές που πραγματοποιούμε να βρίσκουν όλο και περισσότερες εφαρμογές στην καθημέρινότητα μας, να είναι όλο και πιο λειτουργικές, όλο και πιο όμορφες.

Στρατηγική επιλογή αλλά και δέσμευσή μας αποτελεί η παραγωγή και διάθεση κρυστάλλων εξαιρετικής ποιότητας στην αγορά. Η εγγύηση των προϊόντων μας βασίζεται στην πολύχρονη εμπειρία μας αλλά και στην συνεργασία μας με τις καλύτερες εταιρείες στον κόσμο του γυαλιού.

Scroll to Top