Εξειδικευση

Κατασκευές με βάση την μελέτη και την εμπειρία μας ώστε να σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

Η πολύχρονη εμπειρία και η υψηλή τεχνογνωσία μας πάνω στο γυαλί συμβάλλουν στην δημιουργία κρυστάλλινων κατασκευών εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα άριστα αποτελέσματα εργασίας, οικονομία και εγγύηση τοποθέτησης.

Η πείρα και οι συνεχείς απαιτήσεις των πελατών μας, μας έδωσαν την τεχνογνωσία να προσδίδουμε στο γυαλί πολλές ιδιότητες καλύπτοντας όλες τις ανάγκες τηρώντας πάντα τις απαιτούμενες προδιαγραφές.  Είμαστε σε θέση, όχι μόνο να κατασκευάσουμε οποιαδήποτε δημιουργία επιθυμείτε, αλλά και να την προσαρμόσουμε στις διαστάσεις, στην τελική μορφή που θέλετε και πάντοτε σε συνδυασμό με τον περιβάλλοντα χώρο και τα υπόλοιπα αντικείμενα.

Η επεξεργασία και η κοπή κάθε τύπου κρυστάλλου πραγματοποιείται ανάλογα με τις απαιτήσεις και την επιθυμία του πελάτη μας χωρίς περιορισμό στην κατασκευή και στην λειτουργικότητα.

Επίσης, δημιουργούμε ειδικές κατασκευές σε ιδιαίτερα σημεία που διαθέτει ο χώρος σας για την κάλυψη των δικών σας αναγκών, με βάση την μελέτη και την εμπειρία μας ώστε να προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις.

Απευθυνόμαστε σε διακοσμητές, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, αλλά και σε ιδιώτες που θέλουν να διακοσμήσουν τον προσωπικό και επαγγελματικό τους χώρο με όμορφες συνθέσεις.

ΥΓΕΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

Βασικός στόχος μας αποτελεί η δημιουργία και διατήρηση ενός εργασιακού περιβάλλοντος όπου διασφαλίζεται η προστασία της ζωής και της υγείας των εργαζομένων, των προμηθευτών, πελατών και επισκεπτών στις εγκαταστάσεις της εταιρείας αλλά και στα εργοτάξια. Απώτερος σκοπός μας είναι η εκτέλεση όλων των εργασιών με τις καλύτερες απαιτήσεις σε ποιότητα και χρόνο εφαρμόζοντας πρακτικές για την αξιολόγηση των κινδύνων και την εξάλειψή τους και την λήψη αναγκαίων μέτρων για τον έλεγχό τους.

 

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Chatziparasoglou Glass Constructions πιστεύοντας ότι η εταιρική ανάπτυξη θα πρέπει να συμβαδίζει με την προστασία του περιβάλλοντος εφαρμόζει πρακτικές για την υιοθέτηση περιβαλλοντικής πολιτικής και υπευθυνότητας.

Πεποίθηση μας είναι ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι υποχρέωση όλων και δεσμευόμαστε για την εφαρμογή κάθε δυνατού μέτρου για την ελαχιστοποίηση των αρνητικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων και την μεγιστοποίηση των θετικών περιβαλλοντικών πλευρών.

Scroll to Top